strategie en trainingsbureau op het gebied van new (social) media

Uitspraken klanten

“Ik heb Bennet gevraagd een inleiding in Social Media te organiseren voor de medewerkers van Tielkemeijer & Partners. Dit heeft hij goed verzorgd! De contacten verliepen plezierig en punctueel. De spreker was deskundig en helder, een goede keuze. De nazorg is ook prima. Bennet levert value for money.”

Hans Tielkemeijer, Owner, Tielkemeijer & Partners Vermogensbeheer

“In oktober heb ik deelgenomen aan een door Bennet georganiseerde cursus. Deze deelname kwam voort uit een eerdere ontmoeting met Bennet. In alle opzichten was de cursus geslaagd te noemen en uit dien hoofde een bevestiging van de kwaliteiten van Bennet, t.w. commercieel, vasthoudend, op een prettige manier gedreven en betrouwbaar.”

Dirk van Oosten, managing director, Kodde & van Oosten B.V.

“De training LinkedIn, Ja ik wil Leads! heb ik als zeer positief ervaren. Veel informatie, duidelijk. Tip: het is wel handig als je een basis kennis hebt, anders gaat het misschien te snel.”

Rianne Monshouwer, Communicatieadviseur, Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

“Ik heb Bennet als enthousiaste netwerker ontmoet bij de uitreiking van de Ondernemersprijs Rotterdam 2010. Bennet weet goed te overtuigen, is creatief in zijn ondernemerschap en weet mensen te bewegen tot verandering. Binnen Deloitte Rotterdam heeft Bennet een aantal bijeenkomsten/workshops rondom social media verzorgd. Dit is goed bevallen en heeft meerdere mensen aangezet deze relatief nieuwe wijze van netwerken te omarmen en functioneel in te zetten in de dagelijkse praktijk.”

Marco Kasbergen, Director, Deloitte

Bennet Knepper gevraagd om voor de Helmink communicatie groep een socialmediaplan te schrijven en vervolgens een training te verzorgen voor onze medewerkers. Bennet heeft dit perfect opgepakt, onze business issue goed vertaald in een plan van aanpak. Met name door de after service was ik positief verrast. Goede begeleiding van onze mensen nadien zorgt mede voor deze goede aanbeveling. Daarnaast is Bennet een prettige sparring partner die zich professioneel open stelt voor nieuwe ideeën en inzichten.

Micha Helmink, CEO, Helmink Communicatie Groep

De Social Media training die Bennet voor onze directie en sales heeft georganiseerd, heeft ons behalve de inzichten en de do’s en dont’s ook veel inzicht gegeven in de waarde van deze media. Nu is het aan ons om het geleerde in de praktijk tot uitvoering te brengen. Bennet (en Jan) bedankt!

Ruud van de Marel, Directeur, Snelle Vliet